Kycklingssoppa med nudlar

2 portioner.
 
INGREDIENSER
 
1 st paprika
10 cm purjolök
125 g benfri kyckling (vi tog 600 g fryst kyckling)
1/2 msk margarin
4 dl vatten (vi tog 5 dl)
1 hönsbuljongtärning
40 g äggnudlar (vi tog ca 80 g)
1/2 krm Cayennepeppar
1/2 krm svartpeppar 
Lite salt och möjligtvis lite annan peppar, smaksak.
 
GÖR SÅ HÄR
 
1. Skölj, kärna ur och strimla paprikan.
2. Skölj purjolöken och skär den i tunna skivor.
3. Skär kycklingen i små bitar.
4. Värm margarinet i en kastrull.
5. Fräs kycklingen, paprika och purjolöken. Fräs tills kycklingen är igenom (ser du på färgen).
6. Häll på vatten, tillsätt buljongtärningen.
7. Tillsätt nudlarna. Bryt dem eventuellt.
8. Låt soppan koka i ca 5 min.
9. Smaksätt med kryddorna. 
 
 
 
SERVERING
 
Till soppan kan du servera vitt bröd.
 
Hoppas det smakar! Jag blev väldigt nöjd med våran soppa. Blev t o m en portion över.