Födelsedagen närmar sig...

i Kategori: Dagbok
Imorgon fyller jag 20 år! Äntligen ett större utbud av saker som jag kan göra... Systemet, mer uteställen och en vuxen Sandra, hmm om nu det är så himlans bra? Så skönt att ändå ha nått 20!

Har redan fått det mesta =) En dator, en Stockholmsresa+en biljett till 30 seconds to mars, ett sexigt och jättesött vitt nattlinne + en vit kimono som kommer i juni (hade sexparty nyligen). Kommer kanske mer på lördag, men jag bryr mig faktiskt inte så mycket om presenter eller ah det är alltid lika roligt att få men det är trevligare med gott sällskap!

Haha förrästen idag fick jag ju paket från butiken, Staples, eller ah Stefan var det som gav mig. Så sött ju haha. Det var mest på skoj sa han men det var faktiskt ganska roligt!

Tro det eller ej men idag har syrran peppat mig för en joggingrunda, 3 km lång som vi avklarade på 15-20 minuter. Bra presterat av oss som inte tränat på mycket länge. Nej om det är natti snart? Är väldans trött och vet att jag ska upp tidig, som vanligt. Puss & kram

Långa dagar...

i Kategori: Dagbok
Och alldeles för korta nätter! Ja praktiken pågår ju nästan hela dagarna, 8-17. Är helt slut när jag kommer hem om eftermiddagarna! Men imorgon slutar jag 15.00 och på torsdag + fredag är jag LEDIG! Dock har jag en hel del att fixa... Dra till a-b, fixa f-kort, fixa med Smögen, antagligen passa en hund och umgås med min dunderfina grabb ;D

Nej nu får det bli någon bra film och kanske något gott att stoppa i munnen. Puss & kram!

Teres Studentbal

i Kategori: Foto

Teres och Arian. Så himla fina!

» Om blogginnehavaren «

Mode, design & hudvård
Mitt liv i en storslagen samling!

Asos - Sheinside - TOBI - Nelly - Boohoo - Bubbleroom - H&M - Ginatricot - Ebay

Alla mina foton är det copyright på!

"Vi ångrar aldrig det vi gjorde
utan det vi lät bli"


Translate this website

RSS 2.0