Framsteg

i Kategori: Dagbok, Foto, Hundliv;
Vi är nu inne i fjärde veckan med rehabträning. Iker gör framsteg. Han verkar näst intill helt 100 % i sitt opererade ben. Vi har ca två veckor kvar av träningen sedan är det dags för kommande operation.
 
Just nu övar vi simning med honom 1-2 gånger i veckan, även lite längre promenader och ibland går vi i uppförsbackar. Vi fortsätter med "cykelövningar" på benet och lever numera lite som före operationen. Iker har börjar leka lite, vi kastar inte leksaker men piper lite och låter han få busa av sig. Vi får dock fortfarande "isolera" soffan så han inte hoppar upp och ned. Han måste även undvika trappor och det har vi lyckats hålla hittills. 
 
På lördag blir Iker 1 år, ja på självaste påskafton. Det ska vi fira lite extra. Något mumsigt på morgonen, lite presenter och påskfirande hemma hos mina päron på eftermiddagen. Nu ska jag glo lite film sedan är de sängen som gäller. God natt Kram /Sandra.
Kommentarer
Terése

Men vilken fin kille!

Vad skönt att det går framåt med benet, och så får jag önska lycka till när det kommer till operationen. Är alltid läskigt när de skall sövas.

Ha en bra fortsatt kväll! :)

Svar: Visst är han =) Åh, tusen tack. Det är ju tyvärr alltid så. Ja, tack detsamma!
/Sandra

2014-04-16   22:55:35   Website: http://bouvierbaby.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

» Om blogginnehavaren «

Mode, design & hudvård
Mitt liv i en storslagen samling!

Asos - Sheinside - TOBI - Nelly - Boohoo - Bubbleroom - H&M - Ginatricot - Ebay

Alla mina foton är det copyright på!

"Vi ångrar aldrig det vi gjorde
utan det vi lät bli"


Translate this website

RSS 2.0