Talg

i Kategori: Hudguiden

Har du finnar som aldrig tycks vilja försvinna, trots allt du provat? Har du pormaskar som öka både i storlek och i antal, varje dag? Ser din hy ut som skalet på en apelsin och inte slät som andras? Eller är din hy blank trots att du torkar av den?

De ovanstående saker har samma orsak. Problemet är att hudens talgkörtlar producerar för mycket talg. Talg skyddar huden, men personer med stor talgproduktion får ofta problem. En finne beror på att acnebakterien har för mycket “mat”, den äter talg. Alltså ju mer talg du har ju mer finnar bildas. Oljig hy får man när talgproduktionen är väldigt hög, det oljiga är helt enkelt talg.

För mycket talg!
Produkter som man använder utanpå huden fungerar inte tillräckligt bra. Hur mycket man än tvättar eller smörjer in huden så producerar den ändå för mycket talg, vilket gör att problemet inte försvinner. Och när huden utsätts för starka kemikalier försöker den skydda sig genom att producera ännu mer talg. För att slippa talgproblemen så måste man angripa själva grundorsaken, att huden producerar för mycket talg.

Talgproblemet löst! Ät mycket vitamin B5
1997 genomförde forskaren, Dr Lit-Hung Leung, en studie som visade att om man åt mycket vitamin B5 så minskade kroppens talgproduktion. Personer med acne blev prövade och hela 90% såg resultat.

Mängden är otillräcklig
Vitamin B5 finns i nästan all mat och är ofarlig för kroppen. Dock är mängden väldigt låg, man behöver exempelvis äta: 6000 avokadofrukter för att få tillräckligt med vitamin B5 för att påverka huden. Du kan köpa extra vitamin B5 i hälsobutiker. Dock kan innehållet även där vara för låg för att ge tillräckligt med resultat. Men det  finns en produkt med innehåll av vitamin B5 som är gjord just för att minska talgproduktionen. Produkten heter Clearly Gone och skapades utifrån på Dr Lit-Hung Leungs forskning.

Clearly Gone
Ät Clearly Gone  och få i dig tillräckligt mängd av vitamin B5, som minskar talgproduktionen och bättrar huden. Utav Clearly Gone så ska huden se jämnare och fräschare ut. Clearly Gone sägs vara en helt ofarlig behandling utan några allvarliga biverkningar. Om du inte vill prova Clearly gone så finns även “Pantoten”, som innehåller vitamin B5. Den går att köpa i en vanlig Life butik.

Kommentarer
Nollåttans

nollattans.se säljer billigt vitamin B5!

2010-07-26   17:12:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

» Om blogginnehavaren «

Mode, design & hudvård
Mitt liv i en storslagen samling!

Asos - Sheinside - TOBI - Nelly - Boohoo - Bubbleroom - H&M - Ginatricot - Ebay

Alla mina foton är det copyright på!

"Vi ångrar aldrig det vi gjorde
utan det vi lät bli"


Translate this website

RSS 2.0