Första dagen...

i Kategori: Dagbok
Första dagen på jobbet! Har mottagit massa varor som vi packat upp, prismärkt och satt på plats. Om drygt en vecka öppnar butiken. Spännande!
 
Lång bussresa..
Jag får åka ca 2 timmar i buss till och från jobbet, plus att jag kanske jobbar ca 6 timmar (ganska lite) per dag. Har världens halsont också (plus att vädret varit kasst i Smögen) så därför är mitt humör inte på topp heller! Nu ska jag göra annat än att sitta vid datorn och slita ut mig. Behöver vila.

Glad Sommar!

Impuls

i Kategori: Mode & shopping
Igår fick jag en impuls grej, jag skulle bara ha tag i Antons skjorta från Brothers, den fanns inte i Femman, inte i Nordstan eller kompassen MEN den fanns på backaplan, som stänger 19.00!
 
Jag hade redan missat många tåg. Tog ett i alla fall och visste att väl i Göteborg skulle jag ha högst sju minuter på mig att ta mig till en spårvagn för att komma till Backaplan i tid innan stängning. MEN TÅGET BLIR 13 MIN FÖRSENAT TILL GÖTEBORG! Neej! Det fick bara inte hända.

Än gav jag inte upp.. Ringde Anton och bad honom kolla typ alla spårvagnar/bussar till backaplan. Där sprang jag med luren vid örat, från Göteborg C till spårvangarna på sidan vidare till Nils Erikssons Terminalen, tillbaka till spårvagnarna vid sidan av Centralen och fram mot Brunnsparken! Dyngblöt av allt regn och svettig av all stress missade jag var och varannan spårvagn/buss.

Klockan blir 5 i 7! Helt förtvivlad hoppar jag på 6:an till backaplan och ringer på vägen för att hoppas på att få Brothers att vara öppen lite längre.

Jag LYCKADES! Strax efter sju var jag inne i butiken och köpte skjortan. Phu! Var gör man inte för den man älskar?! Kram Sandra.
» Om blogginnehavaren «

Mode, design & hudvård
Mitt liv i en storslagen samling!

Asos - Sheinside - TOBI - Nelly - Boohoo - Bubbleroom - H&M - Ginatricot - Ebay

Alla mina foton är det copyright på!

"Vi ångrar aldrig det vi gjorde
utan det vi lät bli"


Translate this website

RSS 2.0