Sitter på Bu...

i Kategori:

dsc00547 (MMS)


Sitter på bussen till Smögen, ska jobba eftermiddag. Kikade efter lite bilder i mobilen och bjuder på den ovan, där jag visar upp mitt nya nagellack. Sött men tyvär inte hållbart. Nu ska jag väl lösa lite sudoku och kolla vem som messade mig precis. Det är ju en lång bussresa. Ha det soligt. Puss och kram

Lycklig... Ett år!

i Kategori: Dagbok
Jag är så lycklig att jag har min familj och älskade Anton som snart varit min i ett år!!Med ett humör som inte legat på topp, har Anton ändå orkat spendera en hel del av min lediga dag tillsammans med mig. Stressen har retat mig under dagen och retar mig än. Pendlingen tar aldrig slut. Redan imorgon ger jag mig på ännu ett pass ute i Smögen.
Nåja, vad sägs som lite humörshöjande musik? Ha en fortsatt trevlig kväll och njut av låten!

STARSTRUKK ft. Katy Perry (Official Music Video) - 3OH!3

Update...

i Kategori: Dagbok
Lite uppdatering...

Känslan av att inte orka göra någonting river i mig här hemma i Trollhättan. Under varje ledig dag har vädret inte tillåtit någon solning! Det är såå just min tur!

Vinden tar tiden med fart och solen värmer ute i Smögen. På bryggan har det börjat bli knökat med folk som strosar runt, shoppar och njuter av sommarvädret. Jag själv servar kunderna som besöker butiken och försöker mig på Tyskan. Tiden går fort där det finns folk men när butiken är tom stannar tiden. Det blir inte bättre av att låta cykeln rulla med stress efter nästan varje pass och sätta sig i en buss som tar mig hem under nästan två timmars tid! Men med en värmande filt inne i bussen, försöker jag lugna mina trötta ögon och sova en stund.

Det påminner mig om att klockan är väldigt mycket, det är dags för lite skönhetssömn. Imogon ska jag köra ännu ett arbetspass.

Kram!
» Om blogginnehavaren «

Mode, design & hudvård
Mitt liv i en storslagen samling!

Asos - Sheinside - TOBI - Nelly - Boohoo - Bubbleroom - H&M - Ginatricot - Ebay

Alla mina foton är det copyright på!

"Vi ångrar aldrig det vi gjorde
utan det vi lät bli"


Translate this website

RSS 2.0