Semestern.

i Kategori: Resor
Hej ni underbara!Nu måste jag ta och lämna lite spår här så ni inte tappar mig helt. Under sommaren blev jag heltidsanställd och har därför haft fullt upp med jobbet, även två veckor har tagit mig på en underbar semester i Tyskland, Schweiz och turer över till Italien.

I Tyskland besökte vi: München, Augsburg och Donauvört. Vi var på bra glassställen, åt oerhört god mat (spec. Winersnitzel med tysk potatissallad). Flera shoppingturer hann vi med, även sköna statsrundturer, roliga biljardspel och mycket mer!

Schweiz bjöd på 35 °C och Sol. Dagarna förde oss med båttur över till Italien och andra härliga ställen i Schweiz, med innehåll av marknader, restaurangmat och shopping. Eftermiddagarna spenderade vi mestadels vid badstranden och huset vi bodde i. Varje dag hade vi besök av de små ödlorna, som prasslade om buskarna kring oss. På kvällarna spelade vi kort, åt gott och tjötade en hel del. Framför oss pendlade blicken mellan den oerhört vackra utsikten över vattnet och de jättelika bergen. En minnesrik resa med andra ord!


THOMAS SABO, from Germany.På flygplatsen i München, blev jag uppvakad och överaskad av min underbara pojkvän Anton som köpt mig en jättefin Thomas Sabo berlock. Kunde inte bli mer överaskad. Så söt. Ni skulle hört mig när jag fick den: "Nej, men vad är detta? Så får man inte göra". Jag hade redan sett ut berlocken och vid ett senare tillfälle sa Anton att han skulle på toa, så undertiden gick jag in i en affär och Anton smög iväg och köpte berlocken. Förresten, visste du att Thomas Sabo kommer från Tyskland?!

Välkommen till Schweiz!Båtturer från ena - till andra sidan.


Vid en toa i Schweiz, mysigt.


Här tvättar man händerna efter sitt toalettbesök.


Min fina Anton, i Italien. Ljuvlig!
» Om blogginnehavaren «

Mode, design & hudvård
Mitt liv i en storslagen samling!

Asos - Sheinside - TOBI - Nelly - Boohoo - Bubbleroom - H&M - Ginatricot - Ebay

Alla mina foton är det copyright på!

"Vi ångrar aldrig det vi gjorde
utan det vi lät bli"


Translate this website

RSS 2.0