Om blogginnehavaren

i Kategori: Dagbok
Sandra Lundin, 26, en trevlig och social tjej från Trollhättan. Tillsammans med min Sambo Anton och chihuahuan Iker bor vi i en fin liten lägenhet i Vänersborg. Fritiden fördelas mellan mina sambos, familjen & vännerna. Mer om mig nedan..
 
Inredning, foto och design ligger mig varmt om hjärtat, men min största kärlek är pojkvännen och Iker. En del av min lediga tid spenderas till bl.a. bloggdesign, photoshop och annat roligt inom datavärlden. Även sport & mode lägger jag stor vikt på i vardagen. Idag arbetar jag i en sportaffär vilket passar mig väldigt bra.  
 
 
Gymnasieutbildning: Medieprogrammet, med inriktning grafisk kommunikation. 
Där fick vi bl.a. designa egna logotyper, affischer och screentryck. Koder för html och stilmallar lärde jag mig när jag läste datorkunskap, webbdesign och multimedia. 

Treans projektarbete blev en broschyr om hud. Är väldigt intresserad av hudvård. Broschyrens uppbyggnad & layout skapade jag i programmet Indesign.

Förändring sker för jämnan här. Det kan vara alltifrån bakgrunder till små detaljer. Även denna sida kan komma att uppdateras lite då och då. Så titta gärna in emellanåt =)
 
NU HOPPAS JAG
  • att ni läser bloggen med glädje
  • kanske tar till er av mina tips
  • samt ger en massa härlig feedback
Undrar ni över något, var inte rädda att fråga! Jag är här för att besvara kram /Sandra.
 
» Om blogginnehavaren «

Mode, design & hudvård
Mitt liv i en storslagen samling!

Asos - Sheinside - TOBI - Nelly - Boohoo - Bubbleroom - H&M - Ginatricot - Ebay

Alla mina foton är det copyright på!

"Vi ångrar aldrig det vi gjorde
utan det vi lät bli"


Translate this website

RSS 2.0