Veterinärbesök

i Kategori: Dagbok, Hundliv;
Imorgon skall vi till veterinären med Iker, då ska stygnen bort och han kan möjligtvis få vaccin mot valpsjuka, parvo och kennelhosta. Det har dock bara gått strax över 8 månader sedan förra sprutan, nästa ska egentligen tas efter 9 månader. Så vi får se vad vi bestämmer imorgon.
 
 
För övrigt går allt ganska bra än så länge, Iker är pigg, glad och väldigt lekfull. Han får inte leka, men har svårt att låta bli! Iker har lyckats hoppa upp en gång i soffan - inte bra, och ner ca 2 gånger. Så det är numera soff-förbud för honom.
 
Idag är exakt 2 veckor sedan han opererades, så nu återstår två känsliga veckor sedan kan man slappna av lite mer men det är fortfarande träning som gäller då. Därefter sker nästa operation. Hoppas ni alla har en fin torsdag kram /Sandra.
Kommentarer
Dixi Wonderland

Tycker så synd om oss och våra små vovvar men skönt att de har gått bra för er. Jag tycker också att de är svårt att hålla tillbaka Bonzo. Värst är på promenad för vi kan inte dra i halsbandet just på grund av hans stygn och sår. Jag hoppas att vi får bra resultat på hans prover och lycka till inför nästa operation :)

Svar: Ja verkligen! Nej förstår det, ett alternativ kanske kan vara sele. Det är jobbigt att se dem som alltid är så livliga annars, bara ligga och inte göra någonting, och så fort de får chansen att försöka leka lite så tar de den. Ja jag hoppas också ni får bra resultat på proverna! Det är så tråkigt med alla sjukdomar och fel som finns!! Tusen tack =)
/Sandra

2014-03-20   20:10:04   Website: http://dixiwonderland.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

» Om blogginnehavaren «

Mode, design & hudvård
Mitt liv i en storslagen samling!

Asos - Sheinside - TOBI - Nelly - Boohoo - Bubbleroom - H&M - Ginatricot - Ebay

Alla mina foton är det copyright på!

"Vi ångrar aldrig det vi gjorde
utan det vi lät bli"


Translate this website

RSS 2.0